Альбумін
Альбумін – яєчний протеїн по праву вважають досконалим витвором природи. Таким титулом білок цілісних яєць нагородили за його унікальний склад, який містить набір необхідних для життєдіяльності організму амінокислот. В окремо взятому яєчному білку (без жовтка) набір корисних речовин нижче, але все ж таки досить високий. У жовтках більше жирів, але й білки присутні. Не варто нехтувати вживанням жовтків або біодобавок до складу яких він входить, тому що він складається з моно-або поліненасичених жирів, що є нешкідливими для людини.
Альбумін – універсальне спортивне харчування
Альбумін отримують у процесі переробки звичайних яєць. Яєчний протеїн проходить стадію термічної обробки, у зв'язку з цим частина амінокислотного профілю втрачається. Процес нагрівання – це вимушений захід для недопущення попадання в готовий продукт бактерій сальмонели.
Альбумін у спортивному харчуванні незамінний та відрізняється 100% біологічною цінністю. Він є ефективним помічником у боротьбі з катаболізмом, адже постійні навантаження можуть призвести до руйнування м'язових клітин. Прийом альбуміну сприяє поліпшенню роботи серцево-судинної системи, росту м'язів і наповненню організму енергією, при цьому він має жироспалюючий ефект.
Яєчний альбумін – це джерело і інших корисних для людини речовин, до його складу входять вітаміни та мікроелементи. Альбумін містить вітаміни групи: В, РР, Н; мінерали: Mg (магній), S (сірка), К (калій), Са (кальцій), Na (натрій), Fe (залізо), I (йод), Zn (цинк).Білок яйця, як і вироблена з нього добавка Альбумін є для організму постачальником ніацину, який живить мозок і сприяє утворенню статевих гормонів, а також приймаючого участь у процесі згортання крові вітаміну К та багатофункціонального холіну (впливає на процес запам'ятовування та детоксикацію).
Основні переваги добавки Альбумін
- ідеально збалансований амінокислотний склад;
- довго засвоюється організмом та надходження амінокислот дозується рівномірно;
- незначна присутність жирів, відсутність лактози;
- відмінна засвоюваність продукту;
- відсутність хвороботворного середовища;
- без проблем з'єднується із рідинами;
- можливий прийом перед сном;
- має приємний смак.
До мінусів можна віднести те, що альбумін не варто вживати спортсменам "на сушінні" і той факт, що яєчний протеїн може викликати запори. У цьому випадку бажано додати до раціону продукти багаті на клітковину.
Альбумін підходить для спортсменів будь-якого рівня, віку та статі. Купуйте в нашому магазині якісний вітчизняний продукт і високі спортивні результати не забаряться.
Підсумувавши можна з упевненістю відзначити, що яєчний альбумін є натуральною скарбницею хімічних сполук, біологічно активних компонентів і продуктом здорового харчування.