Міцелярний казеїн Ingredia 85% (маракуя)
- Артикул: KI-1-v
- Наявність: В наявності
- Вага: 1.0кг
-
650 грн
-
- 2 чи більше 640 грн
- 5 чи більше 630 грн
Міцелярний казеїн 85% від французького виробника – компанії Ingredia, зарекомендував себе як додатковий та основний компонент сухих сумішей від провідних виробників молочної продукції.
Міцелярний казеїн Ingredia – білок зі складним складом, який отримується в результаті ферментного створожування молока. Потрапляючи в шлунок, казеїн довго перетравлюється та забезпечує організм необхідним набором амінокислот.
Білок міцелярного казеїну (Micellar casein) – природний компонент, що отримується під час мікрофільтрації молока, який звільнений від молочного жиру та лактози. Продукт відрізняється високим вмістом білка (85%) і водночас містить біологічно активні пептиди та збалансований амінокислотний склад. Він відрізняється від інших форм казеїну, оскільки не денатурований та має виняткову якість.
Міцелярний казеїн бере участь у процесах людського організму, серед яких:
- "будівництво" м'язової системи організму;
- антикатаболічні процеси та регенерація м'язової тканини;
- тривале перетравлення, завдяки якому відбувається насичення організму корисними речовинами.
Казеїн даної лінійки не може використовуватися як самостійний білковий коктейль, а швидше, як додатковий, «нічний» протеїн. Його ефект можна порівняти з сиром, який приймають на ніч бодібілдери та інші спортсмени. При цьому порція міцелярного казеїну Ingredia 30-40 г перетравлюється близько 7 годин, що забезпечує тривале відчуття насичення.
Казеїн Ingredia випускається в пакетах по 1 кг і містить 100% натуральний міцелярний казеїн та смаковий наповнювач «Банан».Пакет містить 33 порції продукту.
Рекомендації щодо застосування:
На одну порцію коктейлю необхідно змішати 2 столові ложки з 200-300 мл води або молока і приймати перед сном, коли організм найбільше потребує білка, що повільно засвоюється. При цьому змішати можна за допомогою шейкера, придбати який Ви можете в розділі нашого каталогу, або в блендері.
Зберігання продукту має бути в прохолодному, сухому, темному місці з температурою 0-20оС та вологістю не більше 75%, 365 днів з дати виготовлення.
Характеристики | |
Склад | концентрат белка молочной сыворотки, подсластитель на основе сукралозы, вкусо-ароматическая добавка «маракуя» |
Харчова цінність на 100 г | белок - 85,5г; углеводы - 4,0г; жиры - 1,5г |
Енергетична цінність на 100 г | 355 кКал/100 гр |
Смак | маракуя |